Clubinformatie

T.T.V. ARMADA is opgericht in 1960 en startte destijds in het Patronaat (waar nu de Edah staat). Daarna werd er verhuisd naar een voormalig kippenhok bij dhr. Gielen achter het huis. ’s Winters was het daar erg koud, behalve rondom de potkachel, waar de hitte van af sloeg. In die tijd kende Armada méér dan 20 teams, en was dan ook na Red Stars (Venray) de grootste vereniging in de afdeling. In die tijd waren met name Jo Gielen en Jan Hesen gerenommeerde namen (Limburgs kampioenen). Sinds 1981 tot 2009 was Armada gehuisvest in zaal 201 van Cultureel Centrum ’t Gasthoês aan de Gasthuisstraat te Horst. Ons clublokaal is helemaal bovenaan in dit gebouw. Vandaar de naam van ons lokaal “’t Zölderke”. Vanaf april 2009 wordt er gespeeld in de accomodatie van de Kleinhorst gelegen aan de Gasthuisstraat, met onze verenigings ruimte ” ’t Plenkske “.
Vele jaren werd er in de Mêrthal, en later de sporthal, de Open Horster Tafeltennis-kampioenschappen gehouden.

CLUBLOKAAL
Zoals aangegeven ligt ons clublokaal in de Gasthuisstraat 58 “De Kleinhorst”. Hier kan gespeeld worden op 8 tafels. Dit biedt alle mogelijkheden om fanatiek of ontspannen te kunnen tafeltennissen.
Ook hebben wij daar een verenigings ruimte ” ’t Plenkske” waar het na de inspannig het aangenaam vertoeven is.

CONTRIBUTIEBEDRAGEN VOOR HET SEIZOEN 2019/2020,
VASTGESTELD OP ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN 27 NOVEMBER 2019:

Senioren, vanaf 20 jaar € 128,00
Senioren op peildatum 1 juli van verenigingsjaar jonger dan 20 jaar € 108,00
Recreanten € 108,00
Junioren, tot 18 jaar € 101,00
Junioren 2e jeugdlid uit hetzelfde gezin € 75,75
Junioren 3e en volgende jeugdlid uit hetzelfde gezin € 50,50
Ondersteunende leden € 25,00

Indien een machtiging tot automatische incasso is verstrekt aan TTV Armada wordt een korting verleend van € 2,50.
Voor het contributiejaar zal automatische incasso plaatsvinden volgens onderstaand schema.
Incasso jaarcontributie direct na de Algemene Ledenvergadering.
Incasso halfjaarcontributie per 1 december en 1 maart van het volgende jaar.